wachtwoord vergeten?

Anna00 uit Kollum (Friesland)

Ik wou nog zeggen dat we na 9 maanden nog steeds stapel gek op elkaar zijn en we de ware hebben gevonden in elkaar dat weten we nu al zeker. We hebben al zoveel dingen meegemaakt en we zijn nog steeds stapel op elkaar, andere zeggen ook jullie zijn echt voor elkaar geschapen.

Dus geen korte vluchtige relatie maar een serieuze standvaste. Dank jullie voor het vinden van mijn prins. Anna uit kollum


Ik wilde jullie heel erg bedanken, ik was nog maar net lid en heb mijn prins op het witte paard gevonden. Ik had eerst altijd mijn twijfels bij zulke sites maar nu denk ik daar heel anders over.

We zijn super verliefd en gelukkig samen, iets wat wij beiden nog nooit zo snel hebben meegemaakt of ervaren hebben. Dankzij jullie hebben wij het geluk weer terug gevonden in de liefde, en heeft het leven weer meer glans het is gewoon super.

Ik hoop dat er nog vele zullen volgen omdat wij dit een ieder gunnen. Dank jullie en voor degene die nog zoeken, succes en geef niet op. Trek soms eens de stoute schoenen aan en reageer op iemand die je aanspreekt wie weet tref jij dan ook de man van je dromen. Bij mij is het zo ook gegaan. vr. gr. van ons

Toegang tot duizenden profielen? Schrijf je gratis in!

Vul hieronder je e-mailadres in, bedenk een wachtwoord en onthoud dit goed. Ben je al lid, ga dan naar de inlog pagina.

Een geldig emailadres is noodzakelijk om informatie over je aanmelding te ontvangen. Dit adres is strikt vertrouwelijk. Vul hier nogmaals je emailadres in ter controle.
Door je in te schrijven bevestig je de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.